Графічне відображення сюжетів

Графічне відображення сюжетів

Режим "Графіки" дає доступ до швидкої візуальної аналітики згадувань за обраними фільтрами. Дізнайтесь більше про режим "Графіки".
В режимі перегляду сюжетів також доступні елементи візуальної аналітики. Тут представлені основні графіки за динамікою сюжетів та не повторюються графіки, доступні для масиву без сюжетування.

Для того, щоб використовувати режим сюжетування, дізнайтесь більше про сюжетування (групування) публікацій.

Для переходу в графічний режим потрібно вибрати 1 або більше сюжетів та натиснути на іконку графіка на панелі дій з публікаціями .


У режимі візуальної аналітики доступні декілька вкладок із тематично згрупованими графіками: динаміка сюжетів, динаміка охоплення сюжетів, порівняння сюжетів.




Ви можете обрати графіки за динамікою обраних сюжетів за показниками кількості публікацій у сюжетах, а також (на наступній вкладці) - за сумою контактів із всіма публікаціями у сюжетах. Для цих графіків доступний перехід від абсолютних показників (кількість згадувань) до відносних (відсоток від загальної кількості згадувань).
Таким чином, ви зможете побачити, чи є серед обраних сюжетів інформаційний тренд, що стає дедалі більшим за кількістю повідомлень або за кількістю контактів.

На останній вкладці графіків ви можете порівняти сюжети за кількістю публікацій в них, та побачити їх вагу у всьому інформаційному полі (частку кількості публікацій у кожному сюжетів від всіх відфільтрованих на даний момент публікацій).

Зверніть увагу:
  1. Можна вибрати всі сюжети у вибірці та перейти до графіків, однак на графіках у будь-якому випадку будуть відображені лише перші 10 сюжетів. Вибір перших 10 сюжетів відповідає обраному сортуванню сюжетів (тобто це або топ-10 сюжетів за кількістю документів, топ-10 сюжетів за охоплення або за Індексом медіапомітності).
  2. Кількість сюжетів на графіку відображається відповідно до обраного періоду, для того, щоб побачити кількість, оберіть необхідний часовий проміжок на графіку.

Експорт даних

Дані з кожного графіка можна експортувати у різних форматах: 



Що робити, якщо...
Якщо у графіках ви не можете знайти потрібний вам зріз, радимо перевірити звіт в форматі .xlsx. Якщо і в звіті ви не знаходите потрібних даних, зверніться до менеджера підтримки або продажів щодо налаштування в вашому акаунті персонального дашборду. Що таке дашборд та яким він може бути, - читайте тут.

Гарного користування системою Semantrum!


    • Related Articles

    • Автоматична візуальна аналітика (режим "Графіки")

      Що таке режим "Графіки" Режим "Графіки" дає доступ до швидкої візуальної аналітики згадувань за обраними фільтрами. Тут представлені основні графіки за кількісною статистикою згадувань.  У режимі графіків доступні декілька вкладок із тематично ...
    • Робота з тегами у режимі перегляду сюжетів

      В системі Semantrum користувачі можуть додавати теги в публікації - мітки, за якими зручно в подальшому аналізувати масив даних. В системі також можна налаштувати автоматично додавання тегів за наявністю в публікаціях певних ключових слів. Дізнайтесь ...
    • Що таке сюжетування (групування) публікацій та як ним користуватись

      Для зручної аналітики повідомлень про ваш чи конкурентний бренд, персону, подію чи організацію у системі Semantrum існує функція "Створення сюжетів". Що таке сюжети і для чого вони потрібні? Сюжети - це публікації, згруповані за подібністю теми. Це ...
    • Як змінити тональність сюжету

      В режимі сюжетування (дізнайтесь більше про те, що таке сюжетування) користувачі можуть використовувати функцію масової роботи із сюжетами для того, щоб корегувати за необхідності тональність схожих публікацій, згрупованих системою у сюжети. Після ...
    • Зміна тональності публікацій в режимі перегляду сюжетів

      Ви можете використовувати функцію сюжетування для того, щоб знаходити схожі публікації, та корегувати за необхідності тональність публікацій у сюжетах. На панелі дій з публікаціями натисніть на іконку генерування сюжетів. Автоматично будуть ...