Як експортувати сюжети у форматі .docx

Як експортувати сюжети у форматі .docx

В режимі сюжетування (дізнайтесь більше про те, що таке сюжетування) ви можете експортувати сюжетовані списки публікацій у різних форматах: із різною кількістю та форматом даних, із повними та скороченими текстами публікацій.

Які опції можливі для завантаження переліку сюжетованих публікацій

Сюжетовані публікації можна експортувати декількома різними способами, користувачі можуть комбінувати варіанти експортів для отримання найкращого результату.

Варіанти експорту сюжетованих публікацій за наявністю даних про публікації у сюжеті

За параметром наявності даних про публікації у сюжеті можливі такі варіанти експортів:
  1. експорти сюжетів,
  2. експорти сюжето-утворюючих.
Якщо вам потрібні дані про всі публікації сюжету, обирайте варіант "експорт сюжетів". У форматі .docx ви отримаєте тексти тільки головних публікацій для сюжету, а дані - про всі публікації сюжету.



Якщо ви обраєте варіант експорту тільки сюжето-утворюючих документів (головних публікацій в сюжеті), в експорті не буде даних про інші публікації сюжету (в тому числі не буде даних про кількість дублів та подібних публікацій). 

Варіанти експорту сюжетованих публікацій за форматом даних про сюжети

За параметром формату даних про сюжети можливі такі варіанти експортів:
  1. повні реквізити,
  2. короткі реквізити,
  3. тільки заголовки.


Якщо ви обираєте варіант повних реквізитів, то отримаєте дані про час публікації (час потрапляння публікації в систему), назву джерела, посилання на публікацію, кількість контактів з публікацією, посилання на публікацію в середині системи. 
Якщо ви обираєте варіант коротких реквізитів, то отримаєте тільки назви джерел та гіперпосилання на публікації. Цей варіант експорту корисний, якщо ви працюєте з великою кількістю сюжетів.
Якщо ви обираєте варіант тільки заголовків, ви отримаєте тільки короткі реквізити обраних сюжетів, без тексту головної публікації сюжету.

Варіанти експорту сюжетованих публікацій за повнотою текстів

За параметром формату даних про сюжети можливі такі варіанти експортів:
  1. повні тексти,
  2. скорочені тексти (анотації).
Якщо у вашому інформаційному полі досить багато публікацій, експорт текстів публікацій у форматі .docx може бути дещо незручним. Щоб скоротити час на роботу із текстами публікацій, ви можете користуватись експортами публікацій із автоматичними анотаціями

Зверніть увагу:
Експорт публікацій із автоматичними анотаціями доступний тільки якщо ви працюєте в одній темі. Дізнайтесь більше про експорти скорочених текстів (анотацій).

Як експортувати сюжети у форматі .docx

Згенеруйте сюжеті в одній або декількох темах (дізнайтесь, як сгенерувати сюжети).

Зверніть увагу:
Експорти скорочених текстів будуть доступні тільки в тому випадку, якщо ви працюєте в одній темі.


КРОК 1. Після того, як система сформувала сюжети за обраною темою/темами, оберіть потрібні сюжети.

Ви можете обрати декілька сюжетів індивідуально за чекбоксами на картках публікацій, або обрати всі відфільтровані сюжети за чекбоксом на верхній панелі інструментів.

КРОК 2. Відкрийте меню експортів на панелі інструментів.

КРОК 3. Оберіть варіант експорту - експорт обраної кількості сюжетів із даними всіх публікацій, або з даними тільки про головні публікації сюжетів.


КРОК 4. Оберіть варіант експорту - за форматом даних про сюжети.



Якщо ви обрали варіант "Тільки заголовки", експорт розпочнеться без подальших дій.

КРОК 5. Оберіть варіант експорту - за повнотою текстів головних публікацій сюжетів.
Оберіть варіант експорту - з повними чи скороченими текстами публікацій.



Зверніть увагу:
Експорти скорочених текстів будуть доступні тільки в тому випадку, якщо ви працюєте в одній темі.

Після закінчення вибору всіх опцій розпочнеться експорт документу. У лівій нижній частині вікна з'явиться попередження про підготовку експорту. Зачекайте, поки з'явиться повідомлення про вдалий експорт. Натисніть "Підтвердити" та очкуйте завантаження документу.

Гарного користування системою Semantrum!


    • Related Articles

    • Експорти скорочених текстів (анотацій)

      Якщо у вашому інформаційному полі досить багато публікацій, експорт текстів публікацій у форматі .docx може бути дещо незручним. Щоб скоротити час на роботу із текстами публікацій, ви можете користуватись експортами публікацій із автоматичними ...
    • Експорти у Semantrum

      У системі Semantrum доступний 22 варіанти експорту. Вони відрізняються між собою за форматами, даними, типами, тощо. У цій статті ми перелічимо всі існуючі у системі формати експортів. Основні види експортів, доступні в системі, - це експорти звітів ...
    • Як експортувати публікації з теми у форматі .docx

      Ви можете експортувати із системи публікації у різних форматах. Якщо вам потрібно отримати тексти публікацій та основні дані про них, оберіть формати експорту публікацій у .docx. Експортувати публікації у .docx можна: із окремого відкритого ...
    • Як експортувати публікації з теми у форматі .xlsx

      Ви можете експортувати із системи публікації у різних форматах. Якщо вам потрібно отримати тексти публікацій та основні дані про них, оберіть формати експорту публікацій у .xlsx. Експортувати публікації у .xlsx можна: із однієї теми; із декількох ...
    • Як використовувати навігацію у експорті у Word

      У системі Semantrum користувач може самостійно згенерувати автоматичний звіт за темою. Ви можете експортувати із системи звіти у форматі .docx, .xlsx чи pptx. Дізнайтесь більше про Експорти у Semantrum. Кожен звіт або медіа дайджест у Semantrum у ...