Як змінити тональність декількох публікацій одразу

Як змінити тональність декількох публікацій одразу

Якщо вам потрібно змінити тональність не однієї публікації, а декількох доразу, ви можете скористатись інструментами масової зміни тональності, а також зміни тональності сюжетів.

Зверніть увагу:
Ви можете одночасно змінювати тональність у 3 000 публікацій. Якщо ви оберете більше публікацій, система опрацює тільки перших 3 000 публікацій.



Масова зміна тональності публікацій

КРОК 1. Оберіть публікації, для яких потрібно змінити тональність. 



Або ви можете обрати всі відфільтровані публікації через чекбокс на верхній панелі.



КРОК 2. Далі натисніть на іконку тональності на панелі дій з публікаціями.
Оберіть потрібну тональність та підтвердіть вибір.




Зверніть увагу:
  1. Якщо ви змінюєте тональність публікацій через інструмент вибору публікації у стрічці публікацій, тональність буде змінена для всіх тем, в які входять обрані публікації. Детальніше про зміну тональності публікацій.
  2. Тональність зміниться для всіх користувачів акаунту.
  3. Якщо необхідно повернутись до автоматичної тональності, це можна зробити шляхом повторного наповнення даної теми документами за потрібний період. Детальніше про редагування та наповнення тем.

Використання попереднього перегляду публікацій та пошуку за ключовими словами 

Для того, щоб оцінити, чи потрібно у публікації змінити тональність, але не заходити безпосередньо в сам документ, ви можете скористатись функцією попереднього перегляду.



Якщо ви помітили, що для якоїсь публікації необхідно змінити тональність, і в системі є схожі публікації, ви можете здійснити пошук за словами або фразою, які зустрічаються у публікації.



У віконці пошуку ви може використовувати як прості запити за одним словом, так і більш складні із використанням спеціальних символів. Дізнайтесь більше про пошук публікацій в темі.

Ви також можете використовувати функцію сюжетування для пошуку подібних публікацій. Детальніше про зміну тональності публікацій в режимі перегляду сюжетів.

Гарного користування системою Semantrum!

    • Related Articles

    • Як змінити тональність сюжету

      В режимі сюжетування (дізнайтесь більше про те, що таке сюжетування) користувачі можуть використовувати функцію масової роботи із сюжетами для того, щоб корегувати за необхідності тональність схожих публікацій, згрупованих системою у сюжети. Після ...
    • Як змінити тональність публікації

      Ви можете самостійно змінювати тональність публікацій, якщо системна тональність з якоїсь причини вас не влаштовує. Це можна робити як для кожної публікації окремо, так і для багатьох публікацій одразу. Детальніше про те, як змінити тональність ...
    • Як видалити декілька публікацій одразу

      Якщо ви вирішили видалити не одну публікацію, а декілька доразу, ви можете скористатись інструментом масового видалення публікацій. Масове видалення публікацій у темі КРОК 1. Оберіть публікації,  які потрібно видалити.  Якщо ви працюєте в одній темі ...
    • Масове тегування публікацій

      В системі Semantrum користувачі можуть додавати теги в публікації - мітки, за якими зручно в подальшому аналізувати масив даних. В системі також можна налаштувати автоматичне додавання тегів за наявністю в публікаціях певних ключових слів. Дізнайтесь ...
    • Зміна тональності публікацій в режимі перегляду сюжетів

      Ви можете використовувати функцію сюжетування для того, щоб знаходити схожі публікації, та корегувати за необхідності тональність публікацій у сюжетах. На панелі дій з публікаціями натисніть на іконку генерування сюжетів. Автоматично будуть ...